Принц Хари и Меган Маркъл  не пропуснаха да заявят почитта

...
Принц Хари и Меган Маркъл  не пропуснаха да заявят почитта
Коментари Харесай

Хари не е успял да се прости с баба си

Принц Хари и Меган Маркъл  не пропуснаха да заявят почитта си към починалата кралица и в уеб страницата на  тяхната фондация Archewell.

Фонът на екрана при отваряне на уеб страницата е с бял надпис, почитащ Нейно Величество. При отваряне на  уеб страницата на фондацията обичайно попадате на  информация за Archewell и нейните идни събития. Сега обаче надписът е: „ В памет на Нейно Величество кралица Елизабет II. " Отдолу са годината на раждане и гибелта на кралицата, отбелязвайки нейните 96 години живот, от 1926 година до гибелта й през 2022 година

 
    View this post on Instagram           
A post shared by TheDuchess_Kate (@theduchess_kate)

В четвъртък Бъкингамският замък разгласи, че кралица Елизабет II - най-дълго управлявалият монарх на Обединеното кралство - е умряла на 96-годишна възраст. Новинарските уеб сайтове насочиха интереса си към членовете на кралското семейство, пътуващо до замъка Балморал в Шотландия.

Принц Хари, принц Уилям и татко им, принц Чарлз, пътуваха, с цел да бъдат до кралицата, до момента в който Меган остана в Лондон. Другите деца на Елизабет, в това число принцеса Ан, принц Андрю и принц Едуард, също дойдоха в  Шотландия, дружно с  Камила, херцогинята на Корнуол, и Софи, графинята на Уесекс.

„ Разбира се, че фамилията е желало принц Хари да бъде там, макар че той не е съумял да стигне до Балморал в точния момент, с цел да види баба си, само че Меган, херцогинята на Съсекс, както разбираме, не е била поканена да се причисли към фамилията “, сподели кралският специалист Кейти Никъл пред ET.

Кейт Мидълтън също остана у дома, с цел да бъде с трите им деца с Уилям – принц Джордж, 9, принцеса Шарлот, 7, и принц Луис, 4, за които четвъртък бе първи образователен ден в Lambrook School.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР